HomeUdbudsrådgivning Funktionsudbud

Funktionsudbud er en ny måde at udbyde opgaver på. Oftest anvendes aktivitetskrav i forbindelse med udbud af tjenesteydelser, men med funktionsudbud er det muligt i stedet at stille krav til funktionen af den leverede ydelse – altså den ønskede kvalitet.

Udbudsrådet offentliggjorde i november 2010 en analyse af funktionsudbud. Den viser, at funktionsudbud kan bidrage til at fremme innovation og højne kvaliteten og fleksibiliteten i løsningen af offentlige opgaver.

Dansk Servicerådgivning har erfaringer med funktionsudbud og har også bidraget med vore erfaringer til Udbudsrådets arbejde med en vejledning på facilities management området. (Værktøj til udbud med funktionskrav på facilities management-området).

Der er både fordele og ulemper ved gennemførelse af funktionsudbud. Vi lægger os ikke på forhånd fast på, om funktionsudbud eller aktivitetsbaserede udbud er den rigtige løsning, men bidrager gerne med vore erfaringer med begge typer af udbud. Nogle kunder vælger også en kombination af begge typer af udbud.

[titled_box title=”Kontakt Dansk Servicerådgivning”]Du er meget velkommen til at kontakte Dansk Servicerådgivning, hvis du ønsker en uforpligtende drøftelse omkring fordele og ulemper ved funktionsudbud kontra de aktivitetsbaserede udbud.

Ring til Claus Corfixen på telefon 66 13 33 31 og aftal et uforpligtende møde eller brug vores kontaktformular.[/titled_box]